• Bartókos tanévnyitó ünnepség - 2020/2021

     • A mai nappal megkezdődött iskolánkban a 70. tanév.

      Eléggé szokatlan az idei tanévnyitó, hiszen az előírások miatt idén csupán az elsőseink és szüleik számára tarthatjuk meg az ünnepélyes tanévnyitót, a többi évfolyam tanulóinak iskolarádión keresztül közvetítjük a megnyitót az osztályokban.

      Miközben ide, erre a mai napra készültem, szöget ütött a fejemben a gondolat, hogy miben is különbözik ez a mostani tanévnyitó a többitől. Hisz valljuk be férfiasan, hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy semmitől, egyik olyan, mint a másik: vége a szünetnek, a nagy szabadságolások időszakának és jön a tanulás időszaka. Igen ám, de idén majdhogynem 5 és fél hónap után térünk vissza az iskola biztonságot adó falai közé. Közel fél esztendő a tanárok és osztálytársak közelsége nélkül bizony nem kis idő.

      Csak reménykedünk, hogy ismét visszaáll a rend, a korábban megszokott menet. Idén szeptemberben óhatatlanul új időszámítás kezdődik – óvintézkedések hosszú sorát kell batartanunk, de talán mindannyiunk nevében mondhatom, hogy már nagyon vártuk az iskolakezdést.

      Kedves Első Osztályos Tanulók, Kedves Szülők!

      A tanító nénik – Éva, Évi és Adrika tanító nénik, és a napközis tanító nénik – Marika, Alica és Rita nénik már nagyon vártak Titeket. Nagy szeretettel készültek a mai napra és biztosan ti is nagy izgalommal vártátok, hogy iskolások legyetek. Júniusban elbúcsúztatok az óvodától, és vártátok a nagy napot, a mait, a tanévnyitó napját. Most az iskolával új szakasz kezdődik az életetekben, a betűk és számok birodalmának felfedezése. A Rákóczi Szövetségnek köszönhetően iskolatáskát kaptatok. Szüleitek megvásárolták a belevaló tanszereket, és a napokban megkapjátok a tankönyveket is. Érezzétek jól magatokat iskolánkban, gyarapodjon tudásotok, sok jó élménnyel gazdagodjatok. Az elkövetkező napokban, hetekben fokozottan figyelünk majd Rátok, segítünk Benneteket, hogy bátrak és magabiztosak legyetek.

      Kedves Elsősök! A két kezetek egyszerre ketten fogják majd. Egyik oldalon a tanító néni, másik oldalon a szüleitek. Kívánom, hogy a tanító-szülő-diák háromszög jól működjön, mert az adja a sikeres alapját a jó kapcsolatnak.

      Kedves Szülők!

      Reggel bizonyra nagyot dobbant a szívük, amikor elkísérték gyermekeiket az iskolába. Féltve őrzött kincseik jó kezekben vannak iskolánkban. Kollégáim szeretettel fognak foglalkozni velük, hiszen pedagógusaink nyitottak, segítőkészek, lehetőségekhez mérten mindenben igyekszünk támogatni a gyerekeket és szüleiket. Kérem Önöket, bízzanak kollégáimban! Mi, pedagógusok mindent meg fogunk tenni, hogy a ránk bízott gyermekeik okos, ügyes és tisztelettudó fiatalokká váljanak.

      Kedves Szülők, szeretném megköszönni, hogy bizalmat szavaztak iskolánknak!

      Minden Kollégának és Diáknak jó egészséget, sok sikert, türelmet és kitartást kívánok!

      Tisztelettel: PaedDr. Soóky Marián, igazgató

      (foto: LAKLA - Lajtos Klára)

     • Értesítés - tanévnyitó 2020/2021

     • Új fényképek a Értesítés - tanévnyitó 2020/2021 albumban

      Értesítés a tanévnyitóval kapcsolatban!

      Kedves Diákok, Tisztelt Szülők!

      A jelenlegi helyzetre való tekintettel a minisztériumi útmutatásokat figyelembe véve iskolánk a következő intézkedéseket hozta:

      2020. szeptember 2-án rendhagyó, az eddigiektől eltérő tanévnyitó megtartására van lehetőségünk.

      Az első évfolyam számára iskolánk főépülete előtt 8.30 órai kezdettel ünnepélyes tanévnyitót tartunk. Ezt követően kerül sor az első szülői értekezletre az osztálytermekben. A gyermeket csak a törvényes képviselő kísérheti védőmaszkban (pl.: nagyszülő, testvér… nem jöhet a járványügyi rendelkezések miatt).

      A 2-9. évfolyam diákjainak a megnyitó a saját osztályában lesz, melyet az iskolarádión keresztül közvetítünk /szigorúan kísérő nélkül /. A rendhagyó tanévnyitó 9.30-tól 10.15-ig fog tartani (kivétel az 1. évfolyam), így a szülők tudni fogják, mikorra jöhetnek vissza gyermekeikért.

      Szeptember 2-tól szeptember 14-ig a következő óvintézkedések lesznek érvényben:

      A) A SZK Oktatásügyi Minisztériuma rendelkezése alapján 2020. szeptember 2-tól a tanévkezdés minden tanuló számára kötelező, a tanítás pedig az iskola működési rendje szerint zajlik.

      B) Az iskola a tanév folyamán az aktuális intézményi járványügyi helyzetet figyelembe véve a következő módon működik:

      zöld fázis: az iskolában egyetlen tanulónál és alkalmazottnál sem merült fel a koronavírus-fertőzés gyanúja,

      narancssárga fázis: az iskola tanulói és/vagy alkalmazottai körében felmerült a koronavírus-fertőzés gyanúja,

      piros fázis: fertőzött az iskola 2 vagy több tanulója/ nem pedagógiai alkalmazottja, vagy egy pedagógusa.

      C) Iskolánkban a tanév a zöld fázis alapján indul.

      D) A tanuló iskolába lépésének napján átadja a bejáratnál a törvényes képviselő által kitöltött becsületbeli nyilatkozatot, melyet az osztályfőnökök továbbítanak Önöknek, illetve az iskola bejáratánál elkészítettünk Önöknek.

      A nyomtatványok a következő linkre kattintva is letölthetőek.

      https://www.minedu.sk/data/att/16955.docx

      https://www.minedu.sk/data/att/16954.docx

      A becsületbeli nyilatkozat újbóli leadása kötelező a 3 napot meghaladó hiányzás esetén.

      E) A szülőnek be kell biztosítania gyermeke számára két arcmaszkot és egy csomag papírzsebkendőt.

      F) Amennyiben a szülő a gyermekén a COVID-19 tüneteit tapasztalja, haladéktalanul értesíti erről a gyermeke orvosát és az iskola igazgatóját. A szülő köteles a gyermeke számára elrendelt karatén tényét is azonnal jelenteni az igazgatónak.

      G) Ha a fertőzés tünetei a tanulón vagy az alkalmazottakon az iskolában jelentkeznek, haladéktalanul az iskolában erre a célra kijelölt, izolációs helyiségbe kell kísérni a személyt, majd biztosítani, hogy mielőbb elhagyja az iskolát, ill. jelenteni ezt az igazgatónak. Az intézmény ekkor a narancssárga, ill. piros fázisra vonatkozó intézkedéseket követi.

      H) A tanítás menete a Közegészségügyi Hivatal által meghatározott alapelve szerint szerveződik: szájmaszk – távolságtartás – kézfertőtlenítés.

      I) Az iskola biztosítja az épületbe való belépéskor a kézfertőtlenítést. Az osztálytermekben és az illemhelyeken szintén biztosított a napi többszöri kézmosás lehetősége.

      J) Az iskola 1-4. évfolyamos tanulói és pedagógusai számára kötelező a szájmaszk viselete minden esetben, ha elhagyják az osztálytermet. Az iskola 5-9. évfolyamos tanulói és pedagógusai számára 2020. szeptember 14-ig kötelező a szájmaszk viselete tanítás alatt is.

      K) 2020. szeptember 14-ig a tanulók lehetőség szerint ugyanabban a teremben tartózkodnak. Az osztálytermekben, amelyekben tartózkodnak a tanulók, intenzív és gyakori szellőztetés ajánlott a nap folyamán.

      L) 2020. szeptember 18-ig az iskola tornaterme nem használható.

      M) Az iskola biztosítja a kézfertőtlenítéshez szükséges eszközöket, a felületek napi szinten történő többszöri fertőtlenítését, a padló felmosását, a toalettek dezinfekcióját, takarítását.

      N) A tanulók étkeztetését az iskola előre meghatározott időrend szerint biztosítja.

      NY) A szülő nem léphet be az iskola épületébe, kivéve az alapiskola 1. évfolyamának törvényes képviselőit.

      Sikerekben, örömökben és egészségben gazdag 2020/2021-es tanévet kívánunk minden tanulónknak!

      Tisztelettel: PaedDr. Soóky Marián, igazgató

     • Ebédinformáció

     • Új fényképek a Ebédinformáció albumban

      E B É D I N F O R M Á C I Ó !

      Kedves Szülők!

      Kristóf Angelikának, az iskolai étkezde vezetőjének kérését tolmácsolom Önök felé.

      2020. szeptember 1. - 2020. december 31. között időszakra még érvényes az eddigi iskolai étkeztetési rendszer, azaz az államilag támogatott iskolai ebéd.

      Kérjük Önöket - elsősorban a jövendőbeli elsős tanulóink szüleit - hogy a jövő hét folyamán keressék fel az iskolai étkezde vezetőjét (chip + ebéd).

      A többi évolyam tanulóinak szüleit az osztályfőnökök értesítik a további teendőkkel kapcsolatban.

      Kristóf Angelika - 0911 748 205

      hétfő: 8.00 - 17.00 óra között

      keddtől péntekig: 8.00 - 13.00 óra között.

      Tisztelettel: Soóky Marián, igazgató

     • Szünet alatti munkálatok

     • Új fényképek a Szünet alatti munkálatok albumban

      A nagymegyeri Bartók Béla Alapiskola falai közt nyáron sem áll le az élet

      A nagymegyeri magyar tanítási nyelvű alapiskola igazgatóját, Soóky Mariánt arról kérdeztük, milyen felújítási munkálatok zajlanak a szünidő alatt.

      „Hát igen, az iskolában nyáron sem áll meg az élet. Június utolsó napjainak egy meghatározó pillanata volt, amikor egy megható és szép ballagási ünnepség keretében búcsúztunk el kilencedikes diákjainktól. Nem feledkeztünk meg az alsóbb évfolyamokról sem, számukra az utolsó héten kerékpártúrát szerveztünk, illetve ügyeltünk arra, hogy az osztályfőnökök vezetésével sikerüljön egy kicsit összekovácsolni az osztályokat, ellensúlyozva a bő 3 hónapnyi kiesést, amíg a gyerkőcök nem jártak iskolába, nem találkoztak a barátaikkal.Miután a diákok számára kezdetét vette a szünidő, majd a kollégák is elmentek kipihenni az iskolaév fáradalmait, az iskolában megkezdődött a szokásos nagytakarítás.

      Az egész épületben alaposan kitakarítanak, megmossák az ablakokat, felcsiszolják a talajt. Igyekszünk kigazdálkodni a költségvetésből, hogy minden elballagó kilencedik osztályt és a leendő első osztályainkat ki tudjuk festetni. Szerencsére ez idén is megvalósult, így már megújult 6 osztályunk valamint a főépület első emeletének a teljes festése.

      Sikerült felújítani a szlovák szaktantermet, új padokat, székeket, bútorotokat, babzsákokat, valamint a felső tagozat számára új szakkönyveket is vásároltunk. Az iskola mellett működő Szülői Szövetséggel közösen, felhasználva így az adó 2%-a által megkapott szülői támogatást, sikerült felújítani az öltözőinket. Tavaly nyáron új, egyéni, kulccsal zárható szekrényeket kaptak a felső tagozatos diákjaink. Idén pedig augusztus hónapban sikerül végleg felszámolni a „több évtizedes, rácsos, ketreces öltözőket” és az alsó évfolyamos tanulóink is új szerkényeket kapnak.

      Ezúton is köszönöm a szülők és a Bartók Béla Alapiskola mellett működő Szülői Szövetség támogatását.Mint az iskola vezetője, fontosnak tartom, hogy modern, jól felszerelt tantermekben tanuljanak a diákok. Szeptemberre minden osztályba beszerelésre kerülnek a most vásárolt új projektorok, a még hiányzó termekbe laptopokat vásároltunk, melyek a hálózatos internetre csatlakoznak majd. Célunk, hogy a tanulási-, tanítási folyamat minél hatékonyabb legyen.A munkatársaknak is szeretnénk kedveskedni. Mivel iskolánk most ünnepli fennállásának 70. évfordulóját, így az ünnepi év alkalmából megújul a tantestületi szoba.

      Az elvégzett munkákat szeretném megköszönni az iskola karbantartóinak és a takarító néniknek.Köszönjük, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy iskolánk megújulva várja, hogy szeptemberben újra becsengessenek.”

      (SPTv - Sörös Angéla)

     • Felújítási munkálatok

     • Új fényképek a Felújítási munkálatok albumban

      A mai nappal elkezdődött iskolánk alsó tagozatának és az iskolai klub öltözőinek felújítása.

      Kedves Szülők és Iskolabarátok!

      Ezúton is köszönjük, hogy adójuk 2 százalékával támogatták az iskolánk mellett működő Szülői Szövetséget! Ennek köszönhetően is valósulhat meg a régi öltözők felszámolása, és az új, szekrényes öltözők megvásárlása. Így a tavaly megkezdett, felső tagozat öltözőinek cseréje után idén szeptembertől alsó tagozatos tanulóinkat is új, egyéni öltözőkkel várjuk.

      Köszönettel: Šiška Szilvia - a Szülői Szövetség elnöke és Soóky Marián iskolaigazgató.

     • Ismét jó hírt kaptunk!

     • Új fényképek a Ismét jó hírt kaptunk! albumban

      ,,Ezúton is örömmel értesítjük intézményüket, hogy a 2020 Életmese írói pályázaton Nagy Bálint Gergő és Zsidó Leila tanulók írásai bekerültek az idei kötetünkbe.

      A kötet jelenleg a nyomdában van. Várhatóan kb. augusztus közepe körül foghatjuk a kezünkbe, és kezdhetjük eljuttatni a pályázóknak.Gratulálunk a kötetbe válogatott írások szerzőinek!"

      Gratulálunk Leila és Gergő! Büszkék👏vagyunk Rátok!

      Mentor: Nagy Valéria tanító néni.

     • Üdv. augusztus!

     • Új fényképek a Üdv. augusztus! albumban

       

      Még egy hónap a vakációból!

      Minden kedves kollégának, tanítványunknak és iskolabarátnak élményekben gazdag augusztust kívánunk.

      Vigyázzatok magatokra és egymásra! 🍉🌞🚲

     • Tanszerista - felső tagozat

     • Új fényképek a Tanszerista - felső tagozat albumban

      Tanszerlista - felső tagozat

      Sziasztok Bartókosok!

      Íme a szükséges taneszerek listája.

      További kellemes vakációt Mindenkinek! :)

      V. é v f o l y a m

      Magyar nyelv: 2 db 564, 3 db 544

      Szlovák nyelv: 2 db 544

      Történelem: 1 db 544

      Matematika: 3 db 445

      Biológia: 1 db 560 +sorvezető

      Geográfia: 1 db 564

      Informatika:1 db 544

      Etika: 1 db 524

      Technika: 1 db 544

      Zene: 1 db 544 + zenefüzet

      Képzőművészeti nevelés: 40 db rajzlap + 1 cs. színespapír,ecsetek, zsírkréta, asztalra műanyag terítő,papírtörlő, szivacs, kis tálka víznek

      Körző

      2 db háromszög vonalzó

       

      VI. é v f o l y a m

      Magyar nyelv: 2 db 564, 3 db 544

      Szlovák nyelv: 2 db 544

      Történelem: 1 db 544

      Matematika: : 3 db 445

      Biológia: 1 db 560+ sorvezető

      Geográfia: : 1 db 564

      Informatika: 1 db 544

      Fizika: 1 db 560 + sorvezető

      Polgári nevelés:1 db 544

      Etika:1 db 524

      Technika:1 db 544

      Zene: 1 db 544

      Képzőművészeti nevelés: 40 db rajzlap + 1 cs. színespapír,ecsetek, zsírkréta, asztalra műanyag terítő,papírtörlő, szivacs, kis tálka víznek

      Körző

      2 db háromszög vonalzó, szögmérő

      számológép

       

      VII. é v f o l y a m

      Magyar nyelv:2 db 544, 2 db 444

      Szlovák nyelv: 2 db 544

      Történelem: 1 db 444

      Matematika:3 db 460

      Biológia: 1 db 460+ sorvezető

      Geográfia: 1 db 564

      Informatika: 1 db 544

      Fizika: 1 db 560 + sorvezető

      Kémia:1 db 460+ periód.táblázatos sorvezető

      Polgári nevelés:1 db 544

      Etika: 1 db 524

      Technika: 1 db 544

      Zene: 1 db 544

      Képzőművészeti nevelés: 40 db rajzlap + 1 cs. színespapír,ecsetek, zsírkréta, asztalra műanyag terítő,papírtörlő, szivacs, kis tálka víznek

      Kis és nagy sorvezető

      Körző

      2 db háromszög vonalzó, szögmérő

      számológép

       

      VIII. é v f o l y a m

      Magyar nyelv: 2 db 544, 2 db 444

      Szlovák nyelv: 1 db 544, 1 db 464

      Történelem: 1 db 444

      Matematika: 3 db 460

      Biológia: 1 db 440 + sorvezető

      Geográfia: 1 db 564

      Informatika: 1 db 544

      Fizika: 1 db 460+sorvezető

      Kémia: 1 db 460+ periód.táblázatos sorvezető

      Polgári nevelés: 1 db 544

      Etika: : 1 db 524

      Zene: 1 db 544

      Technika: 1 db 544

      Képzőművészeti nevelés: 40 db rajzlap + 1 cs. színespapír,ecsetek, zsírkréta, asztalra műanyag terítő, papírtörlő, szivacs, kis tálka víznek

      Kis és nagy sorvezető

      Körző 2 db háromszög vonalzó, szögmérő

      számológép

       

      IX. é v f o l y a m

      Magyar nyelv: 2 db 544, 2 db 444

      Szlovák nyelv: 1 db 544, 1 db 464

      Történelem: 1 db 444

      Matematika: : 3 db 460

      Biológia: 1 db 440

      Geográfia: 1 db 564

      Informatika: 1 db 544

      Fizika: 1 db 560 + sorvezető

      Kémia: 1 db 460+ periód.táblázatos sorvezető

      Polgári nevelés:1 db 544

      Művészettel való nevelés: 1 db 544

      Technika: 1 db 544

      Etika: 1 db 524

      Kis és nagy sorvezető

      Körző

      2 db háromszög vonalzó, szögmérő

      számológép

     • Tanszerlista - alsó tagozat + speciális osztály

     • Sziasztok Bartókosok!

      Íme a szükséges taneszerek listája.

      További kellemes vakációt Mindenkinek! :)

      1. é v f o l y a m

      - tolltartó

      - füzettartó

      - 4db ceruza (2-es)

      - radír

      - faragó – tartályos

      - színesceruza

      - vízfesték – gömbölyű, ecset (lapos 6-os és 8-as), tálka

      - ragasztó (Wurstol vagy Printshift)

      - olló

      - egészségügyi táska (pohár, papírtörlő, folyékony szappan, WC papír)

      - tornafelszerelés

      - papucs, papucstartó

      - 50 db rajzlap- 2 csomag színespapír

      - rajzlaptömb A4 / náčrtník /

      - füzetek:

      1db 6442db 546 (segédvonalas lila borítós füzet)

      1db 510 (négyzethálós)

      1db 520 (sima)

      1 db zenefüzet

      - füzet- és könyvborítók A5, A4

      - zsírpasztell, gyurma

       

      2. é v f o l y a m

      - 512-es füzet – 3 db / segédvonalas /

      - PT 545-ös füzet – 1 db- 5110 – 1 db

      - zenefüzet - 1 db

      - A4-es rajzlap – 100 db

      - rajzlaptömb A4 / náčrtník /

      - 1 db- Pilot radírozós toll 0,7 – 1 db kék

      - Pilot radírozos toll 0,7 – 1 db zöld

      - tornaruha, vállfa, tornacipő

      - papucs

       

      3. é v f o l y a m

      Füzetek:524-es 6 db(vonalas – vékony)

      544-es 2 db(vonalas – vastag)

      545-ös 1 db (négyzethálós)

      27-es 1db (kottafüzet)

      Rajzdobozba:50 db A4-es rajzlap, 2 csomag színes papír. Szükség szerint, ha elhasználtuk: zsírkréta, vízfesték, tempera, vastag ecset (6-os vagy 7-es), vékony ecset, olló, ragasztó stift, 1 db átlátszós szalagragasztó, gyurma.

      Tolltartóba:ceruza HB-s 2 dbszínes ceruza készlettoll: 2 db kék, 1 db zöld,faragó, radírgumi,30 cm-es vonalzó.

       

      4. é v f o l y a m

      524-es füzet 2 db

      544-es füzet 6 db

      545-ös füzet 1 db

      Szótár 2 db

      Zenefüzet 1 db

      Vonalzó, körző

      Rajzlap 60 db

      Színes papír 1 db

      Rajzeszközök feltöltése szükség szerint

      Kéztörlő papírhenger, papírzsebkendő

      Tornaruha

       

      S p e c i á l i s 3. – 4. é v f o l y a m

      Füzetek: 512 – 10 db 5110 – 5db zenefüzet

      Színespapír – 2 csomag Rajzlap – 50db Grafitceruza – 3db Radír, színesceruza, ragasztó, gyurma, ecset, vízfesték, faragó, olló, füzetbőr, hosszú vonalzó, háromszög vonalzó

      Tornaruha

      Papucs, papucstartó

      Tisztasági csomag – toalettpapír, zsebkendő, szappan, törölköző

      S p e c i á l i s 6. – 7. é v f o l y a m

      Füzetek: 5110 – 5 db 544 – 10 db zenefüzet, színespapír – 2 csomag

      Rajzlap – 50db. Grafitceruza – 3db. Radír, színesceruza, ragasztó, gyurma, ecset, vízfesték, faragó, olló, füzetbőr, háromszög vonalzó, hosszú vonalzó, körző, zöld örökíró, kék örökíró.

      Tornaruha

      Papucs, papucstartó

      Tisztasági csomag – toalettpapír, zsebkendő, szappan, törölköző

     • Napközis nyári tábor 2020

     • Új fényképek a Napközis nyári tábor 2020 albumban

      Napközis nyári táborunk végéhez értünk!

      8 nap tele játékkal, kreatív foglalkozással, szórakozással. Köszönjük Veronika és Szilvia tanító néniknek a tábor sikeres megszervezését!

      Most már kellemes vakációt mindenkinek, találkozunk szeptember 2-án! :)

     • Gyönyörű eredmény a tanév legvégén

     • A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége társzerszervezőivel együtt rendhagyó módon idén ONLINE hirdette meg a XIII. Kaszás Attila Versmondó Fesztivált a Kárpát-medence magyar tanulóinak részére.

      A versenybe 127 tanuló nevezett 58 intézményből, közülük 93 hazai, 7 magyarországi, 2 erdélyi, 24 vajdasági és 1 svájci magyar.

      Az EREDMÉNYLISTA kategóriák szerint itt érhető el:https://szmpsz.sk/xiii-kaszas-attila-versmondo-fesztival-k…/

      Gratulálunk iskolánk diákjainak! Büszkék vagyunk Rátok!

      EREDMÉNYLISTA kategóriák szerint:

      I.kategória

      Arany sávos minősítés

      Czajlik Csongor

      Ezüst sávos minősítés

      Huszár Orsolya

      Károlyi Ádám

      Libárdi Lara

      Bronz sávos minősítés

      Csémi Eszter

      Csonka Fanni

      Kopsa Boglárka

      Kósa Dóra

      Kúr Linda

      II.kategória

      Arany sávos minősítés

      Csémi Csillag Virág

      Ezüst sávos minősítés

      Zsoldos Virág Ágnes

      Bronz sávos minősítés

      Baráth Emma

      Bögi Dániel

      Kórósi Virág

      Kovács Ákos

      Kúr Nóra

      Lajtos Rebeka

      Pongrácz Zsófia

      Radi Réka

      Különdíj:

      Czajlik Csongor

      Felkészítő pedagógusok:

      Bobkovič Éva, Antal Éva, Vendégh Éva, Nagy Valéria, Méry Mária tanító nénik és Nagy Gábor, Pataky Ádám (MAI) tanító bácsik.

     • Az ,,Év diákja,,

     • Új fényképek a Az ,,Év diákja,, albumban

      Gratulálunk Nagy Gabriellának, iskolánk 9. C osztályos tanulójának, aki az elért sport és tanulmányi versenyek összesítése alapján a 2019/2020-as tanév ,,Év diákja,, tiszteletbeli cím birtokosa lett.

      Büszkék vagyunk Rád!

      A középiskolai tanulmányaidhoz sikert és kitartást kívánunk!

     • Ballagási ünnepség, tanévzáró

     • Új fényképek a Ballagási ünnepség, tanévzáró albumban

      Bartókos ballagási ünnepség!

      Csodálatos, felemelő ballagási ünnepség keretében köszöntünk el végzős diákjainktól!

      Kedves Kilencedikesek! Végzős Bartókosok!

      Ez a tanév rendkívüli, és különleges volt mindannyiunk számára, mert a tanév március 11-én majdnem véget ért.Az elmúlt években senkinek sem kellett megélnie azt, amit idén nektek, hogy a hagyományos ünnepi tanávzáró a kultúrházban elmarad. Hogy az alacsonyabb évfolyamosok nem tudnak tőletek a megszokott módon elköszönni, és ti sem tudjátok a szokásos gesztusokkal, jelképekkkel lezárni életetek ezen fontos szakaszát.Nyolcadikosainkkal, valamint az iskola tantestületével azonban szerettük volna ezt a napot számotokra emlékezetessé tenni. Úgy szerveztük, hogy ez a nap ünnep legyen, még akkor is, ha a jelen helyzet egy kicsit másképp rendelkezett. Reméljük sikerült! :)

      Bízunk benne, hogy mindig emlékezni fogtok erre az évre és talán az elmúlt évekre is. Itt kaptátok meg azt a tudást, amellyel a következő években sikeresek lehettek, itt leltétek meg azokat a barátokat és kapcsolatokat, amelyek hosszú évekig kitarthatnak.Ne feledjétek, hogy ez az iskola, a nagymegyeri Bartók Béla Alapiskola a ti Alma Matertek!

      Szeretettel: a BBAI tanári kara

      (foto@Lajtos Klára, LAKLA)

  • Kapcsolat

   • ZŠ Bélu Bartóka s vyučovacím jazykom maďarským - Bartók Béla Alapiskola
   • riaditel@zsbbvmeder.edu.sk
   • +421 31 555 22 44
   • Bratislavská 622/38, Veľký Meder 932 01
   • 36081035
 • Fényképalbum

   no data to display yet