• Hurrá vakáció!!!

     • Új fényképek a Hurrá vakáció!!! albumban

      Egy mozgalmas, sikerekben és élményekben gazdag iskolai év végén tanulóinknak szívből gratulálunk, a Kedves Szülőknek és Iskolabarátoknak köszönjük a támogatást! 

      Tisztelettel: a Bartókos pedagógusok nevében PaedDr. Soóky Marián isk.ig.

      Mindenkinek kellemes pihenést, vidám nyarat és feltöltődést kívánunk! 

     • Ballagás és ünnepélyes tanévzáró

     • Új fényképek a Ballagás és ünnepélyes tanévzáró albumban

      Fontos és jelentős esemény minden diák életében a ballagás. Véget ért egy szakasz, és kezdődik egy újabb. Búcsúztok egymástól, tanáraitoktól, az iskolától.

      Mi tanítók tudjuk, milyen nehéz elengedni valakinek a kezét, s csak reménykedünk abban, hogy nem veszítitek el a helyes irányt ebben a mai, veszélyekkel és csábításokkal teli világban. Fontos, hogy az életben vegyétek észre a jót és tudjátok megkülönböztetni a rossztól. Kedves búcsúzó kilencedikesek!

      Engedjétek meg, hogy iskolánk valamennyi pedagógusa nevében kívánjak nektek céljaitok eléréséhez erőt, egészséget, sok sikert. Higgyetek ezután is a összetartozásban, legyetek jó emberek, legyetek igazak és tiszták, és jó szívvel emlékezzetek iskolátokra, a nagymegyeri Bartók Béla Alapiskolára.

     • Polgármesteri elismerések

     • Új fényképek a Polgármesteri elismerések albumban

      2019. június 26-án került sor a Polgármesteri oklevelek átadására, mely elismerésben azon diákok részesültek, akik kimagasló eredményt értek el a kerületi, országos vagy nemzetközi versenyeken. Gratulálunk valamennyi diákunknak és a felkészítő pedagógusoknak!

      Alsó tagozat:

      Libárdi Lara, Marcibál Gergő, Sári Hanna Kenza, Varga Réka, Boros Dávid, Esztergályos Zsolt, Szalacsi Réka, Zsidó LeilaFelkészítők: Nagy Valéria, Bobkovič Éva, Csepi Katalin, Antal Éva tanító nénik.Pacsirták népdalkör tagjainak: Daňo Natália, Molnár Izabella, Molnár Marcell és Kopsa Boglárka. Felkészítő: Varga Éva tanító néni.Igricek népdalkör tagjainak: Daňo Natália, Molnár Izabella, Molnár Marcell, Kopsa Boglárka, Jonáš Zsófia, Czekó Fanni, Soóky Luca, Soóky Zsóka, Csölle Zsóka, Lajtos Rebeka, Nagy Bálint Gergő és Csémi Csillag Virág. Felkészítő: Varga Éva tanító néni.A McDonald´s Cup verseny tagjainak: Tánczos Alex, Szabó Bence, Kovács Ákos, Nagy Kincső, Beke Kristóf, Csémi Dávid Árpád, Forró Szilárd, Morva Márton és Radi Réka. Felkészítő: Valent Ákos tanító bácsi.Az Olvasni jó! Show tagjainak: Pongrácz Zsófia, Zsidó Leila és Varga Leila. Felkészítők: Antal Éva és Nagy Valéria tanító nénik.

      Felső tagozat:

      Csepy Edvin, Szabó Bence, Gódány Balázs, Užák Péter, Földes Péter, Zsoldos Viktória, Cséfalvay Dóra, Ábrahám Fanni, Antal Panni, Tamási Blanka, Csémi Csillag Virág, Bedecs Flóra, Kórósi Virág, Nagy Gabriella, Zsoldos Virág Ágnes. Felkészítők: Mahely Ildikó, Szabó Andrea, Móricz Andrea tanító nénik és Nagy Gábor tanító bácsi. A lányok labdarúgó csapatának: Bedecs Flóra, Beke Laura Kitti, Cséfalvay Dóra, Dóka Krisztina, Chrenko Petra, Lapos Tamara, Nagy Gabriella, Szabó Orsolya és Vida Eszter. Felkészítő: Varga Károly tanító bácsi. A Műszaki olimpia tagjainak: Szabó Bence és Gódány Balázs. Felkészítő: Váradi Ildikó tanító néni. A Vámbéry Ármin országos földrajzverseny tagjanak: Fülöp Anna, Kalmár Endre Félix és Baranyai Gergő. Felkészítő: Fábrik Annamária tanító néni. A Katerda országos irodalomverseny tagjainak: Bajči Beatrix, Tar Fanni és Tar Zsófia. Felkészítő: Varga Anikó tanító néni.

      GRATULÁLUNK!

     • Papírgyűjtés kiértékelése

     • Új fényképek a Papírgyűjtés kiértékelése albumban

      Ezúton is köszönjük, hogy a tavaszi papírgyűjtésbe idén is aktívan bekapcsolódtak. Rekord mennyiségű, 44 tonna papír gyűlt össze. A legtöbb papírt gyűjtő osztály mindkét tagozaton - 4. B ás 5. A - szeptember első hetében egész napos magyarországi jutalomkirándulásban részesülnek.Gratulálunk továbbá Bögi Dánielnek és Ballány Áronnak, akik a legtöbb mennyiségű papírt gyűjtötték. Hajrá Bartókosok!

     • Ember és természet védelme nap

     • Új fényképek a Ember és természet védelme nap albumban

      Ember és természet védelme nap gyakorlati részét tartottuk június 27-én a termálfürdő melletti sétánynál, ill. az erdőparkban. Tanulóink a természetjárás mellett szemétszedéssel is hozzájárultak a szebb környezet kialakításához. Köszönjük ! 

     • Értesítés!

     • Új fényképek a Értesítés! albumban

      Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy 2019. június 28-án, pénteken az ISKOLAI KLUB (napközi) 12.30-ig üzemel.

      Megértésüket előre is köszönjük!

     • Bartókos tanévértékelő 2018/2019

     • Új fényképek a Bartókos tanévértékelő 2018/2019 albumban

      Kevés olyan nap van egy iskola életében, amelyet egyorma lelkesedéssel várnak tanárok, és diákok egyaránt. A tanévzáró ünnepség biztos, hogy ezek közé tartozik. Az utóbbi 10 hónap olyan sebesen múlt el felettünk, hogy számomra úgy tűnik, mintha csak „tegnap” nyitottuk volna meg az új, 2018/19-es tanévet! Mintha tegnap lett volna, amikor iskolánk társszervezésében az Országos tanévnyitót tartottuk. Pár nap múlva pedig hamarosan lezárjuk! Hamarosan elérkezik a tanító és gyermek számára egyaránt várt nagybetűs nyári szünet.Amikor lezárunk egy időszakot, jelen esetben egy tanítási évet, ezzel egyetemben számvetést is végzünk. Erre a számvetésre is került sor 2019. június 21-én a nagymegyeri művelődési központ színháztermében. „Embernek lenni pontosan annyit jelent, mint felelősnek lenni. Érezni, hogy a kővel, melyet lehelyez, a világot építheti tovább.” – mondta Antoine de Saint-Exupéry.Biztosan állítom, hogy mi az idei tanévben is sok-sok követ helyeztünk le, melynek segítségével is tanultunk felelősen élni, felelősnek lenni a gondolatainkért, a szavainkért és tetteinkért.Komoly munkát tudhatunk magunk mögött: terveztünk, küzdöttünk, izgultunk és örültünk a sikereinknek, a kudarcokból pedig az idei évben is igyekeztünk tanulni. Tanulóinknak és a felkészítő pedagógusoknak szívből gratulálunk, a Tisztelt Szülőknek és Iskolabarátokank ezúton is köszönjük a rengeteg támogatást! 

      Tisztelettel: Soóky Marián ig. és a Bartókos pedagógusok.

     • Köszönjük!

     • Új fényképek a Köszönjük! albumban

      Tisztelt Iskolabarátok! Köszönjük a rengeteg szavazatot, melynek köszönhetően a Zöldebb Megyerért Polgári Társulás által beadott projekt (4800 euró) sikeres elbírálás alá került a Nagyszombat megye által kiírt pályázaton.Tanulóink az új tanévtől már a képen látható szabadtéri tantermet is birtokba vehetik.

     • XII. Kaszás Attila Versmondó Fesztivál

     • únius 15-én, szombaton került megszervezésre Komárom városában a XII. Kaszás Attila Versmondó Fesztivál.Kaszás Attila, a sajnálatosan fiatalon elhunyt felvidéki származású kiváló színművész tragikusan félbeszakadt sikeres pályája példaként szolgál minden feltörekvő tehetséges fiatalnak. Az ő emlékének szentelt versmondó fesztivál célja újabb bemutatkozási lehetőséget biztosítani a tehetséges versmondó diákok számára, és ráirányítani a figyelmet a klasszikus magyar költészetre.Az idei év központi témája a Családok évéhez kapcsolódik.

      A zsűriben többek közt Pápai Erika, Trokán Péter, Gáspár Kata, Molnár Gusztáv és Száraz Dénes vett részt.Iskolánkat a fesztiválon négy tehetséges tanuló képviselte.

      Gratulálunk gyerekek, nagyon ügyesek voltatok.

      Czajlik Csongor - arany sávos minősítés, felkészítő Bobkovič Éva tanító néni.

      Baráth Emma - ezüst sávos minősítés, felkészítő Antal Éva tanító néni.

      Šiška Zea - ezüst sávos minősítés, felkészítő Nagy Valéria tanító néni.

      Moravecz Boglárka - ezüst sávos minősítés , felkészítő Móricz Andrea tanító néni.

      Gratulálunk!

     • Bartókos úszótanfolyam

     • Új fényképek a Bartókos úszótanfolyam albumban

      Június 3-7. között került megszervezésre iskolánkban az ötödikesek úszótanfolyama.Valamennyien ügyesen elsajátították az úszásnemek(mellúszás, gyorsúszás, hátúszás) technikáját. Kellemes héten vagyunk túl! 

     • Meglepetés

     • Új fényképek a Meglepetés albumban

      Petikének, iskolánk 3. C osztályos tanulójának óriási vágya, hogy nagykorában orvos lehessen. Már most sokat olvas a gyógyászatról. A mai nap kellemes meglepetés érte, Tóth Gábor úrnak köszönhetően orvosi táskát és felszerelést vehetett át osztálytársai körében, továbbá megtekinthették a mentőt is. 

     • Gratulálunk Blanka!

     • Új fényképek a Gratulálunk Blanka! albumban

      únius 2-4. között került megszervezésre Rozsnyón a X. Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny országos döntője.Iskolánkat Tamási Blanka 7.B osztályos tanuló képviselte, aki országos ezüstsávos helyezést ért el.

      Gratulálunk Blanka, ügyes voltál!

      Felkészítő: Nagy Gábor tanító bácsi.

     • Gratulálunk Leila!

     • Új fényképek a Gratulálunk Leila! albumban

      Zsidó Leila, iskolánk 4. évfolyamos tanulója az Életmese írói pályázat Kárpát - medencei fordulóján a csodálatos 1. helyezést érte el pályamunkájával. A díjátadóra június 4-én, az Országház Vadásztermében került sor.

       

      Gratulálunk Leila ehhez a szép eredményhez, büszkék vagyunk Rád !Felkészítő: Nagy Valéria tanító néni.

     • Értesítés!

     • Új fényképek a Értesítés! albumban

      Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy 2O19. június 1O-én, hétfőn, 16.OO-18.OO óra között KONZULTÁCIÓS DÉLUTÁNT tartunk.

     • Koszorúcska 2019

     • Új fényképek a Koszorúcska 2019 albumban

      Az alapiskolai koszorúcskára minden kilencedikes tanuló izgalommal és várakozással telve készül, hiszen ez az esemény az első jelentősebb állomás minden ember életében. A koszorúcska és a néhány hét múlva ezt követő bizonyítványosztás egy korszak lezárása. Fordulópont diákjaink életében, hiszen elhagyni készülnek szűkebb kis közösségünket és kinyílik számukra a világ.Kedves kilencedikesek!

      Gratulálunk a tegnapi koszorúcskához, nagyon ügyesek voltatok!

     • Iskolanapok 5. nap

     • Új fényképek a Iskolanapok 5. nap albumban

      A Bartók Béla Iskolanapok zarónapját a gyereknapnak szenteltük, illetve kiértékelésre került a kidobóverseny és az Iskolánk, a Bartók! című projektmunkák. Gratulálunk valamennyi csapatnak és projekt készítőnek! :) 

      Köszönjük mindenkinek a segítséget a Bartók-hét lebonyolításában!

  • Kapcsolat

   • ZŠ Bélu Bartóka s vyučovacím jazykom maďarským - Bartók Béla Alapiskola
   • riaditel@zsbbvmeder.edu.sk
   • +421 31 555 22 44
   • Bratislavská 622/38, Veľký Meder 932 01
   • 36081035
 • Fényképalbum

   no data to display yet